JOCIT

JOCIT 2019

Un any més i ja tornem a tenir aquí la JOCIT (Jove Orquestra Catalana  d’Instruments Tradicionals), un projecte únic al nostre país.

Aquesta any serà la 7ena edició i esperem, com sempre, que tot plegat sigui un èxit.

El compositor i director escollit per aquesta edició ha estat Marçal Ramon, jove intèrpret acordionista i compositor. Membre de grups com Criatures, Aires del Montseny, Eròtic Giust….

Per anar arribant a tot el país, aquest any la JOCIT es mou fins a les Terres de l’Ebre, concretament a la ciutat de Tortosa, on des de la seva escola de música i el seu Ajuntament ens han donat acollida i ens ajudaran a que tot surti d’alló més bé.

Un any més, les dates escollides són del 6 al 8 de desembre coincidint amb el pont. Ens trobarem a mig matí del dia 6 i marxarem a mitja tarda del dia 8.

Com molts ja sabeu, aquesta orquestra va destinada als alumnes d’entre 12 i 26 anys, amb nivells bàsics de l’instrument, equivalent al dels estudiants de grau professional.

Els intruments que hi participen són els següents: gralles, tarotes, flabiol i tamborí, sac de gemecs, acordió diatònic, percussions, violí, tenora, tible, fiscorn, trombó, trompeta i contrabaix.

informació general JOCIT 2019 còpia

full matrícula JOCIT 2019

 

+ informació: jocit.2011@gmail.com