JOCIT 2017

 


 

JOCIT 2017

Un any més i ja tornem a tenir aquí la JOCIT (Jove Orquestra Catalana  d'Instruments Tradicionals), un projecte únic al nostre país. 

Aquesta any serà la 5ena edició i esperem, com sempre, que tot plegat sigui un èxit.

Com molts ja sabeu, aquesta orquestra va destinada als alumnes d'entre 12 i 26 anys, amb nivells bàsics de l'instrument, equivalent al dels estudiants de grau professional.

Els intruments que hi participen són els següents: gralles, tarotes, flabiol i tamborí, sac de gemecs, acordió diatònic, percussions, violí, tenora, tible, fiscorn, trombó, trompeta i contrabaix.

De manera excepcional, aquest any, en ser el 5è aniversari, l'obra serà una suma de tot el que s'ha treballat aquestes 5 edicions amb una part nova de celebració escrita per Roger Conesa.
Aquest any es farà els dies 8, 9, i 10 de desembre a Tarragona, en format d'estada. Els assajos parcials, els àpats i l'allotjament també es faran tots a la mateixa ciutat.

El dia 10 a les 12h al Teatre Tarragona es realitzarà un concert d'estrena de l'obra treballada. (El preu per assistir al concert com a espectador és de 10€).

 

Preus*:

*Aquests preus inclouen l'obra, les classes, els assajos, el monitoratge i la samarreta.

MATRÍCULA OBERTA FINS EL 16 DE NOVEMBRE 

+ informació: jocit.2011@gmail.com

 

 

AQUÍ PODEU DESCARREGAR EL FULL DE MATRÍCULA: 

http://eltecler.cat/upload/files/full%20matr%C3%ADcula%20JOCIT%202017.jpg

EL CONCERT DE LA JOCIT SERÀ EL DIA 10 DE DESEMBRE A LES 12H AL TEATRE TARRAGONA